foto

Mucumi Sasaki

  • nar. 20.7.1961 (58 let)
    Hokkaido, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Phantom of Kill: Zero kara no hangjaku
2014 Mušibugjó
2010 Higaši no Eden gekidžóban: Paradise Lost
2009 Letní válka
2005 Kniha mrtvého

TV seriály

2019 Dororo (TV seriál)
2018 Megalo Box (TV seriál)
2016 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
2015 Kidó senši Gundam: Thunderbolt (TV seriál)
2014 Barakamon (TV seriál)
Gin no sadži (TV seriál)
Psycho-Pass 2 (TV seriál)
Ronja, dcera loupežníka (TV seriál)
2013 Gin no sadži (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. Z (TV seriál)
Nagi no asu kara (TV seriál)
RDG: Red Data Girl (TV seriál)
2012 Eureka Seven Ao (TV seriál)
Zecuen no Tempest: The Civilization Blaster (TV seriál)
2011 Tiger & Bunny (TV seriál)
2010 Cobra the Animation (TV seriál)
2009 Darker than Black: Rjúsei no Gemini (TV seriál)
2005 Cluster Edge (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace