foto

Broňa Kováčiková

  • nar. 8.7.1996 (24 let)
    Prešov, Prešov, Prešovský, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Na prach
2019 Amnestie
Moje povstanie 2 (TV film)
2017 Spievankovo a kráľovná Harmónia

TV seriály

2020 Nový život (TV seriál)
Episode 25 (S01E25)
2019 Záchranáři v akci (TV seriál)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Obraz (E08)
Jsem máma (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Semafor (TV seriál)
Matka za matku (E11)
Specialisté (TV seriál)
Hudební obětina (S02E31)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2015 Susedské prípady (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Bouřlivé víno (TV seriál)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2019 Zrod divadla: Komúna (TV film)

Hudební videoklipy

2020 Dominika Mirgová feat. Majself: Úsmev (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2016 Sissi (úteky Alžbety Rakúskej) (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky