foto

Klaus Bergatt

  • nar. 1935

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Stopa vede ke Stříbrnému jezeru
1988 Eine verfahrene Kiste (TV film)
1986 Polizeiruf 110 - Parkplatz der Liebe (TV film)
1985 Na, dann schickt ihn mal zum starken Gottlieb
Záskok
1979 Karlchen, durchhalten (TV film)
1978 Zwerg Nase (TV film)
1976 Ein verdammt schöner Tag (TV film)
Eine Chance für Manuela (TV film)
Netvor ze Samarkandu (TV film)
Polizeiruf 110 - Vorurteil? (TV film)
1975 Kostja und der Funker (TV film)
Mořská panna (TV film)
1974 Polizeiruf 110 - Per Anhalter (TV film)
Schultze mit tz (TV film)
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Verbrannte Spur (TV film)
1970 Die doppelte Nachtigall (TV film)
Rebell im Jägerrock (TV film)
Tscheljuskin (TV film)
1969 Der Rubin (TV film)
Die Spieler (TV film)
Sehnsucht nach Sabine (TV film)
Staub und Rosen (TV film)
1968 Geschichte vom tapferen Schneiderlein, Die (TV film)
1967 Meine Freundin Sybille
1966 Atze (TV film)
Die Nacht zwischen Donnerstag und Freitag (TV film)
Sein bestes Stück (TV film)
1965 Abgelegt unter M (TV film)
Die Allerschönste (TV film)
Die kriminelle Hochzeitsnacht (TV film)
1964 Die große Wut des Philipp Hotz (TV film)
1960 Schritt für Schritt

TV seriály

1983 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Zur Kasse, bitte (E90)
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Nachtpartie (E77)
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Doppelte Buchführung (E63)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1975 Broddi (TV seriál)
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Nachteinkäufe (E30)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Zollfahndung (TV seriál)
1969 Dolles Familienalbum (TV seriál)
1968 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Strafsache Anker (E10)
1967 Begegnungen (TV seriál)
Geheimcode B 13 (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
Geheimkommando Bumerang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky