foto

Jörg Knochée

  • nar. 6.12.1944
    Druxberge, Preußen, Německá říše
  • zem. 27.10.1989 (44 let)
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Schulmeister Spitzbart (TV film)
1988 Die Weihnachtsgans Auguste (TV film)
Polizeiruf 110 - Amoklauf (TV film)
1986 Ernst Thälmann (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Treibnetz (TV film)
1983 Lieber guter Weihnachtsmann (TV film)
1982 Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
Sabine Kleist, sieben Jahre
1981 Adel im Untergang (TV film)
1980 Glück und Glas (TV film)
Grenadier Wordelmann (TV film)
Radiokiller (TV film)
1979 Blesky nad Mexikem
Chiffriert an Chef - Ausfall Nr. 5
Feuer unter Deck
Schmuggler von Rajgrod, Die
Zwischen zwei Sommern (TV film)
1978 Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 2 (TV film)
Oh, diese Tante (TV film)
1977 Pasáček zajíců (TV film)
Verfolgung (TV film)
1976 Antons liebe Gäste (TV film)
Das unsichtbare Visier - Mörder machen keine Pause (TV film)
Das unsichtbare Visier - Sieben Augen hat der Pfau (TV film)
1975 Das unsichtbare Visier - Depot im Skagerrak (TV film)
1974 Haló, taxi ! (TV film)
Johannes Kepler
Kit a spol.
Kriminalfälle ohne Beispiel - Nach Abpfiff Mord (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Inserat (TV film)
1973 Die Nacht der Barrikaden (TV film)
Dobrodružství za školou
Fernsehpitaval - Als entlastet eingestuft - Der Fall des Staatsanwalts Meerstrom (TV film)
Reife Kirschen
Wenn die Tauben steigen (TV film)
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
Die Ballade von der Geige (TV film)
Invasion (TV film)
1971 Artur Becker (TV film)
Liebeserklärung an G.T.
Mein lieber Robinson
Šípková Růženka
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
1968 Verhör im Gymnasium (TV film)
1965 Karla

TV seriály

1986 Neumanns Geschichten (TV seriál)
1984 Mensch, Oma! (TV seriál)
Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Das Bleiglasfenster (E88)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
Unser Mann ist König (TV seriál)
1979 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein reizender Abend (E64)
1978 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Meine Frau (E58)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1976 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wenn die Karre nicht läuft (E47)
Felix kauft ein Pferd (E44)
1973 Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

1978 Vier Tropfen (divadelní záznam)
1975 Die unheilige Sophia (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky