foto

Wojciech Czerwiński

  • nar. 28.6.1981 (37 let)
    Rzeszów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Planeta Singli 3
2012 Yuma
2005 Odpusť

TV seriály

2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Korona królów (TV seriál)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie zostawię cię (S04E12)
2016 Pakt (TV seriál)
Układ (S02E06)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Bunkier (E12)
Wybory (E11)
další epizody (11)
Paradoks (TV seriál)
Oaza spokoju (E09)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Mocne papiery (S02E05)
2008 Czas honoru (TV seriál)
W matni (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace