foto

Ilse Voigt

  • nar. 3.2.1905
    Pirna, Sachsen, Německá říše
  • zem. 3.6.1990 (85 let)
    Magdeburg, Sachsen-Anhalt, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Die gestundete Zeit (TV film)
Magdalenenbaum, Der
1988 Princ a Železný Jan
Stunde der Wahrheit (TV film)
1986 Polizeiruf 110 - Das habe ich nicht gewollt (TV film)
Rabenvater
Weihnachtsgeschichten (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Verführung (TV film)
Princezna z Myšího zámku
1983 Schöne und das Tier, Die (TV film)
Časovaná bomba (TV film)
1982 Lilo oder Die Krähen fliegen abends nach Hause
Lilo oder Die Krähen fliegen abends nach Hause
1981 Trompeten Anton
1980 Der Baulöwe
Es sollte ewig Sonntag sein (TV film)
1979 Das Pferdemädchen
1978 Brandstellen
Malý Filip
Sabine Wulff
1976 Koncert pro pánvičku a orchestr
1975 Lota ve Výmaru
Polizeiruf 110 - Die Rechnung geht nicht auf (TV film)
1974 Heiße Spuren (TV film)
Okrskář ze Schwanenkietzu (TV film)
1972 Der Mann und das Mädchen (TV film)
1971 Der Mann, der nach Oma kam
Husaren in Berlin
Čas čápů
1969 Jungfer, Sie gefällt mir
Seine Hoheit, Genosse Prinz
Weite Straßen, stille Liebe
1968 Den rozloučení
Leben zu zweit
1967 Der tapfere Schulschwänzer
Die Fahne von Kriwoj Rog
1966 Oben fährt der große Wagen (TV film)
Černé šelmy
1965 Das Kaninchen bin ich
Lotova žena
1959 Kabale und Liebe
1957 Tiché blesky
1956 Sudí zalamejský

TV seriály

1988 Bereitschaft Dr. Federau (TV seriál)
1987 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Für Elise (E117)
1986 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Klavier gesucht (E105)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verlorene Zeit (E87)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1973 Sedm afér doni Juanity (TV seriál)
1971 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Handelsrisiko (E21)
1969 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich brauch' kein Kindermädchen (E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky