foto

Thomas Wolff

  • nar. 1951
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zwischen Sommer und Herbst
2008 Sobík Niko
2001 Die Büste (studentský film)
1996 Tatort - Der Phoenix-Deal (TV film)
1992 Augen... Blicke (TV film)
Epilog
Otto - Der Liebesfilm
1991 Amnesia
1990 Wette, Die (TV film)
1989 RobbyKallePaul
1988 Žabí král
1987 Bebel und Bismarck (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Leben auf Vorschuß (TV film)
Gavroche (TV film)
Zwei leere Stühle (TV film)
1986 Das wirkliche Blau (TV film)
1985 Das zweite Leben des Dr. Gundlach (TV film)
Händel aus Halle (TV film)
1983 ...schwierig, sich zu verloben
Zákaz adopce (TV film)
1982 Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
Princ za sedmero moři
1981 Velké dobrodružství Kašpara Schmecka (TV film)
1980 Albertine oder Das schlimme Ding, sich in eine Braut zu verlieben (TV film)
Die Vorladung (TV film)
1979 Das Friedensfest (TV film)
Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 2 (TV film)
Husopaska u studny (TV film)
Katův bratr
1978 Brandstellen
Odvážný Severino
Rote Erde (TV film)
1977 Ein irrer Duft von frischem Heu
El Cantor (TV film)
1976 Unser stiller Mann (TV film)
1974 Eigene Haut, Die (TV film)
Johannes Kepler
1970 Aus unserer Zeit
Junge Frau von 1914 (TV film)

TV seriály

1992 Wolffův revír (TV seriál)
1985 Flug des Falken (TV seriál)
1983 Rote Erde (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1958 Unser Sandmännchen (TV seriál)

Dokumentární

1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Digital Ghost

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Digital Ghost

Kameramanská filmografie

Filmy

2000 Digital Ghost

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace