foto

Wolfram Beyer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2005 Pro každý případ, mami (TV film)
2003 Děti na stesk (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Der Spieler (TV film)
1999 Tatort - Auf dem Kriegspfad (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Todsicher (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Die falsche Sonja (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Der schlanke Tod (TV film)
1995 Mörder und sein Kind, Der (TV film)
1994 Der Gute Merbach (TV film)
Tatort - Die Sache Baryschna (TV film)
Tatort - Geschlossene Akten (TV film)
1993 Tatort - Berlin - beste Lage (TV film)
Tatort - Tod einer alten Frau (TV film)
1992 Brut der schönen Seele, Die (TV film)
1991 Engel mit einem Flügel (TV film)
Vanek-Trilogie (TV film)
1990 Die Ritter der Tafelrunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Falscher Jasmin (TV film)
1989 Der Mantel des Ketzers (TV film)
Prinz Friedrich von Homburg (TV film)
1988 Passage (TV film)
Tekutá zbraň (TV film)
1987 S pocitem viny (TV film)
V kruhu (TV film)
1986 Kalter Engel (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Laß mich nicht im Stich (TV film)
1984 Flieger (TV film)
Polizeiruf 110 - Das vergessene Labor (TV film)
1983 Robert in Berlin (TV film)
1982 Der Teufelskreis (TV film)
1981 Morgen werde ich einen Sombrero tragen (TV film)
1980 Die Vorladung (TV film)
1979 Alaska-Kids großer Coup (TV film)
Das Komplott (TV film)
Menschenfreunde (TV film)
1978 Der Fall Brian O'Hara (TV film)

TV seriály

2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Verlustangst (S16E30)
Missverständnisse (S16E29)
Offene Baustellen (S16E28)
další epizody (9)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Einsam oder zweisam? (S15E18)
Bewährungsproben (S15E17)
Neuigkeiten (S15E16)
další epizody (8)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienangelegenheiten (S14E39)
Wer einmal lügt … (S14E38)
Erwachen (S14E37)
další epizody (9)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schweres Erbe (S13E31)
Späte Hochzeit (S13E30)
Blattschuss (S13E29)
další epizody (9)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Leben und leben lassen (S12E33)
Allzu schwarz gesehen (S12E32)
Gefühl und Entscheidung (S12E31)
další epizody (9)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Großmütiges Herz (S11E30)
Der Lauf der Zeit (S11E29)
Nichts ist, wie es scheint (S11E28)
další epizody (12)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wiedererweckte Gefühle (S10E39)
Die inneren Werte (S10E38)
Qualvolle Nähe (S10E37)
další epizody (13)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ihr Kinderlein kommet (S09E40)
Eine zweite Chance (S09E39)
Stille Versprechen (S09E24)
další epizody (8)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein einziges Mal (S08E39)
Immer in Bereitschaft (S08E38)
Grenzerfahrung (S08E37)
další epizody (9)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Drei sind einer zu viel (S07E30)
Seite an Seite (S07E29)
Zerrissene Seelen (S07E28)
další epizody (9)
2003 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödlicher Schulweg (E22)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Rivalitäten (S05E24)
Sprung ins Ungewisse (S05E23)
Wilde Trauer (S05E22)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ganz in Weiß (S04E33)
Unverhofftes Wiedersehen (S04E32)
Mein Freund Jack (S04E31)
další epizody (15)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Herzschmerzen (S03E16)
Feuer (S03E15)
Julias Traum (S03E14)
další epizody (4)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Neubeginn (S01E36)
Schwere Vorwürfe (S01E34)
Alle Menschen sind gleich (S01E33)
další epizody (5)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Nalezenec (S02E02)
Brokovnice (S02E01)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Samuraj (S01E08)
1990 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Blonder Tiger, schwarzer Tango (E138)
Küsse und Schläge (E136)
1987 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Unbefleckte Empfängnis (E111)
1982 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Laufsteg (E82)
1981 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Abseits (E78)
Nie bist du da (E75)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Tote Stunden (E73)
Jäckis Liebe (E71)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Střihačská filmografie

TV seriály

2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schlüsselmomente (S15E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky