foto

Wolfram Beyer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2005 Pro každý případ, mami (TV film)
2003 Děti na stesk (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Der Spieler (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödlicher Schulweg (TV film)
1999 Tatort - Auf dem Kriegspfad (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Todsicher (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Die falsche Sonja (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Der schlanke Tod (TV film)
1995 Mörder und sein Kind, Der (TV film)
1994 Der Gute Merbach (TV film)
Tatort - Die Sache Baryschna (TV film)
Tatort - Geschlossene Akten (TV film)
1993 Tatort - Berlin - beste Lage (TV film)
Tatort - Tod einer alten Frau (TV film)
1992 Brut der schönen Seele, Die (TV film)
1991 Engel mit einem Flügel (TV film)
Vanek-Trilogie (TV film)
1990 Die Ritter der Tafelrunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Falscher Jasmin (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Blonder Tiger, schwarzer Tango, Der (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Küsse und Schläge, Der (TV film)
1989 Der Mantel des Ketzers (TV film)
Prinz Friedrich von Homburg (TV film)
1988 Passage (TV film)
Tekutá zbraň (TV film)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort - Unbefleckte Empfängnis (TV film)
S pocitem viny (TV film)
V kruhu (TV film)
1986 Kalter Engel (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Laß mich nicht im Stich (TV film)
1984 Flieger (TV film)
Polizeiruf 110 - Das vergessene Labor (TV film)
1983 Robert in Berlin (TV film)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort - Der Laufsteg (TV film)
Der Teufelskreis (TV film)
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort - Abseits (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Nie bist du da (TV film)
Morgen werde ich einen Sombrero tragen (TV film)
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort - Jäckis Liebe (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Tote Stunden (TV film)
Die Vorladung (TV film)
1979 Alaska-Kids großer Coup (TV film)
Das Komplott (TV film)
Menschenfreunde (TV film)
1978 Der Fall Brian O'Hara (TV film)

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Nalezenec (S02E02)
Brokovnice (S02E01)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Samuraj (S01E08)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace