foto

Júto Kazama

  • nar. 30.9.1970 (48 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 O statečné včelce
2005 Gekidžóban Hagane no renkindžucuši: Šambala o juku mono
2004 Aoi umi no Tristia
Kage
2003 Tokijští kmotři
2002 Canary
Macross Zero
Nurse Witch Komugi-čan Magikarte
2001 Digimon Adventure 02: Diablomon no gjakušú
2000 Digimon Adventure: Bokura no War Game

TV seriály

2014 Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Grande Road (TV seriál)
2013 Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Line Offline Salaryman (TV seriál)
2012 Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen (TV seriál)
Jormungand (TV seriál)
2011 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
2010 Bakuman. (TV seriál)
Motto To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
2009 Examurai Sengoku (TV seriál)
2008 H2O: Footprints in the Sand (TV seriál)
Kanokon (TV seriál)
Kurogane no Linebarrels (TV seriál)
Live On Cardliver Kakeru (TV seriál)
2007 Kaze no stigma (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Reideen (TV seriál)
2006 Busó renkin (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Jošinaga-san či no Gargoyle (TV seriál)
Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
2005 Gunparade Orchestra (TV seriál)
IGPX: Immortal Grand Prix (TV seriál)
Sósei no Aquarion (TV seriál)
Transformers: Galaxy Force (TV seriál)
2004 Hit o Nerae! (TV seriál)
Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Kaikecu Zorori (TV seriál)
Maria-sama ga miteru: Haru (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Dear Boys (TV seriál)
Sakigake!! Cromartie kókó (TV seriál)
Učú no Stellvia (TV seriál)
2002 Ai jori aoši (TV seriál)
Džúni kokuki (TV seriál)
Hanada šónenši (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
2001 Dr. Rin ni kiitemite! (TV seriál)
Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2000 Digimon Adventure 02 (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! (TV seriál)
1999 Digimon Adventure (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace