foto

Saeko Čiba

  • nar. 26.8.1977 (43 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Ódó
2017 Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Kódó
2012 Code Geass: Hangjaku no Lelouch - Nunnally in Wonderland
Minami-ke: Omatase
2009 Jungle taitei: Yūki ga mirai o kaeru (TV film)
Minami-ke: Becubara
Tecuwan Birdy Decode: The Cipher
2008 Code Geass: Hangjaku no Lelouch Special Edition – Black Rebellion
2007 Bokusatsu tenshi Dokuro-chan Second
Ičhigo marshmallow
Strike Witches
2006 Dai mahó Tóge
Genšiken
Kikóši Enma
Mai-Otome Zwei
UFO Princess Valkyrie: Toki to jume to ginga no utage
2005 Gekidžóban Duel Masters: Curse of the Deathphoenix
Irija no sora, UFO no nacu
Itsudatte My Santa!
Karas
UFO Princess Valkyrie: Seireisecu no hanajome
2004 Aoi umi no Tristia
Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Hamtaró to fušigi no oni no ehontó
Kudžibiki Unbalance
Ó dorobó Jing in Seventh Heaven
2003 .hack//Liminality Vol. 2: In the Case of Yuki Aihara
.hack//Liminality Vol. 3: In the Case of Kyoko Tohno
.hack//Liminality Vol. 4: Trismegistus
Memories Off 2nd
2002 Cosplay Complex
2000 Kita e: Pure Session

TV seriály

2013 Minami-ke: Tadaima (TV seriál)
2011 Hóró musuko (TV seriál)
2010 Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Strike Witches (TV seriál)
Sora jori towa ni (S02E12)
Wataši de aru tame ni (S02E11)
500 Overs (S02E10)
další epizody (12)
2009 Kaidan Restaurant (TV seriál)
Minami-ke: Okaeri (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode 2 (TV seriál)
Ókami to kóšinrjó II (TV seriál)
Šikabane hime: Kuro (TV seriál)
Šugo Chara Party! (TV seriál)
2008 Crystal Blaze (TV seriál)
Kemeko Deluxe! (TV seriál)
Minami-ke: Okawari (TV seriál)
Rosario to Vampire (TV seriál)
Rosario to Vampire Capu2 (TV seriál)
Strike Witches (TV seriál)
Strike Witches (S01E12)
Sora e... (S01E11)
Šindžite hošii (S01E10)
další epizody (12)
Tecuwan Birdy: Decode (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
Šikabane hime: Aka (TV seriál)
Šugo Chara!! Doki (TV seriál)
2007 Buzzer Beater (TV seriál)
Dragonaut: The Resonance (TV seriál)
GR -Giant Robo- (TV seriál)
Goshūshō-sama Ninomiya-kun (TV seriál)
Madžin tantei Nógami Neuro (TV seriál)
Minami-ke (TV seriál)
Nagasarete airantō (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Reideen (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Ajakaši: Japanese Classic Horror (TV seriál)
Ayakashi Ayashi (TV seriál)
Code Geass: Hangjaku no Lelouch (TV seriál)
Mamoru-kun ni megami no šukufuku o! (TV seriál)
Spider Riders: Jomigaeru taijó (TV seriál)
Spider Riders: Oracle no júšatači (TV seriál)
2005 Bokusacu tenši Dokuro-čan (TV seriál)
Buzzer Beater (TV seriál)
Cubasa Chronicle (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Gun x Sword (TV seriál)
Gunparade Orchestra (TV seriál)
Ičigo Marshmallow (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Mai-Otome (TV seriál)
Noein: Mó hitori no kimi e (TV seriál)
Peach Girl (TV seriál)
Mai-HiME (TV seriál)
Shining ☆ Days (E26)
Unmei no Koku e (E25)
Koi wa Tatakai (E24)
další epizody (13)
2004 Aišiteru ze Baby (TV seriál)
Duel Masters Charge (TV seriál)
Genšiken (TV seriál)
Madorakkusu (TV seriál)
Mai-HiME (TV seriál)
~Tamayura no Yoru~ (E13)
Tenshi no Hohoemi (E12)
Hikari to Yami no Rondo (E11)
další epizody (13)
W Wish (TV seriál)
Čódžúšin Gravion Zwei (TV seriál)
2003 Avenger (TV seriál)
Chrno Crusade (TV seriál)
Nanaka jū-nanabun no roku (TV seriál)
Narue no Sekai (TV seriál)
Tenši no šippo: Ču! (TV seriál)
UFO Princess Valkyrie: Džúnigacu no jasókjoku (TV seriál)
Ultra Maniac (TV seriál)
2002 Duel Masters (TV seriál)
Heat Guy J (TV seriál)
Platonic Chain (TV seriál)
UFO Princess Valkyrie (TV seriál)
2001 Adžimu: Kaigan monogatari (TV seriál)
Dr. Rin ni kiitemite! (TV seriál)
Otogi Story: Tenši no šippo (TV seriál)
Sabaku no kaizoku! Captain Kuppa (TV seriál)
2000 Boogiepop wa warawanai: Boogiepop Phantom (TV seriál)
Sci-fi Harry (TV seriál)
1998 Kareši kanodžo no džidžó (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky