foto

Solveig Müller

  • nar. 19.6.1942 (77 let)
    Königsberg (Kaliningrad, Rusko), Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Im falschen Leben (TV film)
2004 Folgeschäden (TV film)
2003 Tatort - Rosenholz (TV film)
1999 Osudný internet (TV film)
Todesengel (TV film)
1998 Am liebsten Marlene (TV film)
1996 Ein Biest mit Silberblick (TV film)
1995 Tatort - Bomben für Ehrlicher (TV film)
1993 Schwarz-Rot-Gold - Der Rubel rollt (TV film)
1992 Dornberger (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Zerstörte Hoffnung (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Tod durch elektrischen Strom (TV film)
1989 Der Staatsanwalt hat das Wort - Noch nicht zu Hause (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fund (TV film)
Polizeiruf 110 - Katharina (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Eine unruhige Nacht (TV film)
1987 Der Geisterseher (TV film)
Die Wildschweinjagd (TV film)
Familien-Quiz (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tote zahlt (TV film)
Wildschweinjagd, Die (TV film)
1985 Fridolin (TV film)
Suche Mann für meine Mutter (TV film)
1984 Der Angler auf dem Dach (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Versuchung (TV film)
Paulines zweites Leben (TV film)
1983 Snídaně v posteli (TV film)
Unser bester Mann (TV film)
1982 Der Tausch (TV film)
1981 Občanská záruka na jeden rok
1980 Kindersegen heißt sich regen (TV film)
Oben geblieben ist noch keiner
1978 Ein Pfau wird gerupft (TV film)
Hiev up (TV film)
1977 Das Lügentrio (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 2 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 3 (TV film)
Die zertanzten Schuhe (TV film)
1976 Aschenbrödel (TV film)
Cesta do nicoty (TV film)
1975 Mein lieber Kokuschinsky (TV film)
1974 Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
Die Geisterfalle (TV film)
Die Ostsee ruft (TV film)
Die Richterin (TV film)
1973 Maria und der Paragraph (TV film)
1972 Kriminalfälle ohne Beispie - Der Fall Brühne-Fehrbach (TV film)
Polizeiruf 110 - Minuten zu spät (TV film)
1971 Knut Speleman (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fall Lisa Murnau (TV film)
1966 Atze (TV film)
Hände hoch oder ich schieße
1965 Messeschlager Gisela (TV film)
1963 Die Trompete von Knatterwitz (TV film)
Von einem der auszog, das Gruseln zu lernen (TV film)

TV seriály

1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1991 Feuerwache 09 (TV seriál)
1990 Spreewaldfamilie (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
1988 Tiere machen Leute (TV seriál)
1987 Kiezgeschichten (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Mensch, Oma! (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1960 Heute bei Krügers (TV seriál)
1958 Unser Sandmännchen (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1979 Albert Einstein

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace