foto

Ceán Chaffin

  • nar. 26.6.1957 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Mank
2014 Zmizelá
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
2010 The Social Network
2008 Podivuhodný případ Benjamina Buttona
2002 Úkryt
1999 Klub rváčů
1997 Hra

Hudební videoklipy

1995 Madonna: Bedtime Story (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace