foto

Tim Metzger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Li Tong
2004 Ddaro ddo gata

TV seriály

2014 Hunt with John Walsh, The (TV seriál)

Dokumentární

2016 Příběh boha (TV seriál)
2015 Tocando la Luz
2014 Pistolníci (TV seriál)
2013 Lee Harvey Oswald: 48 hodin života (TV film)
Ovládání zemského klimatu (TV seriál)
2012 Tajemné hlubiny s Bobem Ballardem (TV seriál)
2011 Obnovení: Přestavba Ground Zero (TV seriál)
2010 Cestování červí dírou s Morganem Freemanem (TV seriál)
Sun Come Up
The Ecology of Climate Change
2009 2012 Apokalypsa (TV film)
Střet bohů (TV seriál)
Záhadné nálezy (TV seriál)
2007 MonsterQuest (TV seriál)
2006 Budování říše (TV seriál)

TV pořady

2012 Světové dědictví (TV pořad)
The Mind of a Chef (TV pořad)
2011 Příprava na soudný den (TV pořad)
2010 Války jídel (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2015 Tocando la Luz
2010 Sun Come Up

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky