foto

Kim Thompson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 All the Great Operas in 10 Minutes

TV seriály

2012 Ella, malé slůňátko (TV seriál)
2010 Doodlebops Rockin' Road Show (TV seriál)
2009 Pearlie (TV seriál)
2007 Hurá za hádankou (TV seriál)
MagiNation: Národ mágů (TV seriál)
2003 Jacob Two-Two (TV seriál)
2002 Max and Ruby (TV seriál)
2001 Pecola (TV seriál)
2000 George Shrinks (TV seriál)
Marvin the Tap-Dancing Horse (TV seriál)
1999 Blaster's Universe (TV seriál)
George and Martha (TV seriál)
1998 Anatole (TV seriál)
Maggie and the Ferocious Beast (TV seriál)
Pěkní ptáčkové (TV seriál)
Rolie Polie Olie (TV seriál)
1997 Franklin (TV seriál)
Hurá za Kájou! (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Kameramanská filmografie

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky