foto

László Németh

  • nar. 18.4.1901
    Nagybánya, Rakousko-Uhersko
  • zem. 3.3.1975 (73 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 A két Bolyai (TV film)
1977 Galilei (TV film) - divadelní hra
1973 Az áruló (TV film)
1972 Gyász (TV film)
1967 Pasca (TV film) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1978 Matka rodiny Bodnárů (TV film) - kniha

TV seriály

1989 Égető Eszter (TV seriál) - kniha
Menekülők és maradók (E06) - kniha
Tanyai internátus (E05) - kniha
Angyalharag (E04) - kniha
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky