foto

Uta Schmidt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Tonio & Julia - Dem Himmel so nah (TV film)
Tonio & Julia - Mut zu leben (TV film)
2017 Happy Burnout
2016 Aufbruch (TV film)
2015 Besuch für Emma (TV film)
Im Namen meines Sohnes (TV film)
Přečin
2014 Göttliche Funken (TV film)
Kein Entkommen (TV film)
2013 Willkommen bei Habib
2012 Schatzritter
2011 Ztracený čas
2010 Poll
2007 Max Minsky a já
2006 Schwesterherz
Čtyři minuty
2005 Jako v nebi
Noch einmal lieben (TV film)
2004 Jargo
2003 Ich liebe das Leben (TV film)
2002 Geld macht sexy (TV film)
Mutanten
2000 Fremde Freundin
1998 Strand von Trouville, Der

TV seriály

2018 Místo činu (TV seriál)
Der kalte Fritte (S49E07)
2008 Bella Block (TV seriál)
Reise nach China (E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky