foto

Phillip Baird

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Čas supů
1969 Nightmare in Wax
1962 Útěk ze Zahrainu
1961 Love in a Goldfish Bowl
1960 12 to the Moon
1957 Fire Down Below
It Could Be You
Man in the Shadow
Quatermass 2

TV seriály

1965 Agent Smart (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
1959 Lock Up (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Tombstone Territory (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Čas supů

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace