foto

Christine Horn

  • nar. The Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cesta zpátky
2019 Spolujízda
Terminátor: Temný osud
Trojí hranice
2017 Rogers Park
2016 Boo! A Madea Halloween
Triple 9
Zabít Reagana (TV film)
2014 Dovolená za trest
Selma
2013 The Retrieval
2010 Blood Done Sign My Name
2007 Divoký Stomp
2001 Good Neighbor
2000 Jinx'd

TV seriály

2020 Two Degrees (TV seriál)
2019 CO / KDYBY (TV seriál)
Co se stalo (E03)
Nebe s.r.o. (TV seriál)
12 Days (S01E03)
Too Old to Die Young (TV seriál)
Volume 1: The Devil (E01)
Lehké jako pírko (TV seriál)
…Lost as Eden (S02E01)
Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Xaman-Ek (S02E02)
S.W.A.T. (TV seriál)
Jack (S02E17)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Roger a já (S03E12)
Bosch (TV seriál)
Salvation Mountain (S05E08)
Tunelové vidění (S05E05)
Probuďte mrtvou (S05E04)
2018 Hodný holky (TV seriál)
Na hraně (S01E03)
The Haunting (TV seriál)
Na dotek (S01E03)
Dobrý doktor (TV seriál)
Stories (S02E08)
Legion (TV seriál)
Chapter 11 (S02E03)
Chapter 9 (S02E01)
Timeless (TV seriál)
The General (S02E09)
Aféra (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
2017 Powerless (TV seriál)
No Consequence Day (E10)
2016 Greenleaf (TV seriál)
2015 Komplikace (TV seriál)
Deterioration (E09)
Relapse (E08)
Fever (E07)
další epizody (8)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Rectify (TV seriál)
Running with the Bull (S02E01)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
The Haves and the Have Nots (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky