foto

Dmitrij Kravčenko

  • nar. 25.4.1972 (47 let)
    Vladivostok, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sročno vyjdu zamuž

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
Operetta kapitana Krutova (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Jesli těbja ně budět (S02E77)
2016 Medsestra (TV seriál)
Veronika ně chočet umirať (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
2014 Soblazn (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Čerta (TV seriál)
2013 Nasledniki (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Rasprava (S06E08)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Pjatnica, 13-je (S04E14)
Pjatnickij (TV seriál)
Pravo na sčasťje (S02E26)
Predloženije (S02E25)
2011 Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky