foto

Fernando Rovzar

  • nar. 24.1.1980 (39 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Mentada de padre
2012 Última muerte, La
2008 Navidad, S.A.

TV seriály

2019 Monarca (TV seriál)
2018 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2007 Trece miedos (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Mentada de padre
2008 Navidad, S.A.

TV seriály

2018 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 1 (S04E01)
2016 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Doce Nombres (S03E10)
Marionetas Y Titiriteros (S03E09)
Un Fantasma Llamado Molina (S03E08)
další epizody (6)
2014 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Pán pánů (S02E10)
Pan Juárez (S02E09)
Soucit bestie (S02E08)
další epizody (10)
2012 Paramedicos (TV seriál)
2009 Adictos (TV seriál)
2007 Trece miedos (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Prachy v trapu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky