foto

Ilse Zielstorff

  • nar. 30.9.1935
    Berlin, Preußen, Německá říše
  • zem. 25.5.2015 (79 let)
    München, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Eden
2005 Die Schwarzwaldklinik - Die nächste Generation (TV film)
2004 Drechslers zweite Chance (TV film)
2003 Grounded (studentský film)
2002 Der Freund meiner Mutter (TV film)
2001 Tango Americano
1999 Smutná neděle - Píseň o lásce a smrti
1998 Single sucht Nachwuchs (TV film)
1997 Dizzy, lieber Dizzy
1992 Babylon - Im Bett mit dem Teufel
Der Papagei
1991 Anwalt Abel - Reiche Kunden killt man nicht (TV film)
1989 With Love from Winston (studentský film)
1987 Noblesse oblige (studentský film)
1972 Geheimagenten (TV film)
Gran Canaria (TV film)
Zeitaufnahme (TV film)
1971 Zwei Briefe an Pospischiel (TV film)
1970 Hanna Lessing (TV film)
1968 Eva
1967 Gemüse und Liebe engros (TV film)
Napravení Jima Valentina (TV film)
Unser Herr Diener (TV film)
1966 Robert und Elisabeth (TV film)
1965 Ein Anruf für Mister Clark (TV film)
Liebe nicht ausgeschlossen (TV film)
1952 Oh, du lieber Fridolin
1951 Professor Nachtfalter
1950 Absender unbekannt

TV seriály

2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Goldener Herbst (S08E28)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
Zwei Profis (TV seriál)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Macht der Liebe (S04E09)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Nierenspende (S03E22)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1974 Eine geschiedene Frau (TV seriál)
1973 Drei Partner (TV seriál)
1972 Mein Bruder - Der Herr Dokter Berger (TV seriál)
1971 Tingeltangel (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
1969 Ida Rogalski (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)

Dokumentární

2000 Deutschlandspiel (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)
Helga - Vom Werden des menschlichen Lebens

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky