foto

Kerrie Keane

  • nar. Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Moment, The
2009 21 and a Wake-Up
1999 Zločin z vášně (TV film)
1998 Život jako večírek: Příběh Pamely Harrimanové (TV film)
1997 Supertajná zbraň
1996 Lebkouni V: Tisíciletí (TV film)
Lebkouni: Nedotknutelní (TV film)
Nebezpečná aféra (TV film)
Povedená dceruška (TV film)
1992 Dům na Sycamore street (TV film)
Vražedné sliby (TV film)
1991 Perry Mason: Případ bezohledného reportéra (TV film)
1990 Extreme Close-Up (TV film)
1989 Malarek
The Return of Sam McCloud (TV film)
1988 Divided We Stand (TV film)
Ozvěny války
1987 Bates Motel (TV film)
Hitting Home (TV film)
Milenka (TV film)
Nightstick (TV film)
Perry Mason: Případ hanebného ničemy (TV film)
1986 Druhé podání (TV film)
Kung Fu (TV film)
Morning Man
1985 Death in California, A (TV film)
Perry Mason se vrací (TV film)
1984 Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
1983 Spasms
1982 Démon
Shocktrauma (TV film)

TV seriály

2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Posedlost (S07E21)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Ledová královna (S01E05)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Greek Tragedy (S04E15)
2007 Žralok (TV seriál)
The Wrath of Khan (S01E11)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Profilování profilera (S02E12)
2005 JAG (TV seriál)
Schopen služby (S10E14)
2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Antarctica (S03E22)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Pobožní lidé (S01E04)
2002 Akta X (TV seriál)
Prozřetelnost (S09E10)
2001 Noční můry (TV seriál)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Ušlechtilé důvody (S03E12)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Studio 5-B (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hot Pursuit (TV seriál)
Nebezpečný záliv (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Tales of the Klondike (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace