foto

Jürgen Holtz

  • nar. 10.8.1932
    Berlin, Preußen, Německá říše
  • zem. 21.6.2020 (87 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Stereo
2011 Das System - Alles verstehen heißt alles verzeihen
2010 3
2009 Hölderlin-Fragmente
2008 Freundschaften und andere Neurosen (TV film)
2007 Du bist nicht allein
2003 Good bye, Lenin!
Hamlet_X
2002 Bloch - Schwarzer Staub (TV film)
Ich liebe dieses Land (TV film)
2001 Made in Israel
Opferlamm - Zwischen Liebe und Haß (TV film)
1999 Else - Geschichte einer leidenschaftlichen Frau (TV film)
1997 Bernauerin, Die (TV film)
Der Prinzgemahl (TV film)
Rote Schakal, Der (TV film)
1996 Andere Wolanski, Der (TV film)
1995 ...nächste Woche ist Frieden (TV film)
Dicke Freunde (TV film)
Dreigroschenoper, Die (TV film)
1993 Tatort - Bienzle und die schöne Lau (TV film)
Wer zweimal lügt (TV film)
Wildnis, Die (TV film)
1992 Falsche Zahlen (TV film)
1989 Liebe, Tod und Eisenbahn (TV film)
Místo činu - Nová komisařka (TV film)
1988 Knick - Die Geschichte einer Wunderheilung, Der (TV film)
1986 Die Letzte Rolle (TV film)
Rosa Luxemburg
1985 In Amt und Würden (TV film)
Morenga (TV film)
1983 Luftschiff, Das
1982 Stella (TV film)
1981 Experimente (studentský film)
Suturp - eine Liebesgeschichte (TV film)
1978 Ich will nicht leise sterben (TV film)
Wir sind Utopia (TV film)
1976 Licht auf dem Galgen, Das
1974 Kabale und Liebe (TV film)
Nachtasyl (TV film)
1973 Das Pflichtmandat (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine Madonna zu viel
Unterm Birnbaum
Zweite Leben des F.W.G. Platow, Das
1972 Leichensache Zernik
Nevděk světem vládne
1970 Junge Frau von 1914 (TV film)
1969 Chytrost nejsou žádné čáry
Ljubow Jarowaja (TV film)
1967 Zielansprache (TV film)
1966 Kleine Prinz, Der (TV film)
1965 Chaussee zum großen Himmelswagen (TV film)
Das Risiko (TV film)
1962 Sieben Tote suchen einen Mörder (TV film)
1957 Berlín - rozdělené město

TV seriály

2002 Bloch (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
Motzki (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Pfarrerin Lenau (TV seriál)
Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
Reporter (TV seriál)
1987 Heimatmuseum (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Mladá léta Karla Marxe (TV seriál)
1974 Pozdní sezóna (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)

Dokumentární

2014 Holtz - Gespräche um nichts
2008 Wir waren so frei
2000 Deutschlandspiel (TV film)
1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)
1975 Feigenblatt für Kuhle Wampe oder Wem gehört die Welt?, Ein (TV film)

Divadelní záznam

2009 Shakespeares Sonette (divadelní záznam)
1970 Nathan der Weise (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky