foto

Jon Pennell

  • nar. 17.9.1966 (52 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Stolen from the Heart (TV film)
1999 Lovec bouřek
Molly
1997 Král džungle
Přežili dva (TV film)
1996 Největší lež (TV film)
Soul of the Game (TV film)
1995 Dědictví hříchu (TV film)
1994 Slepá spravedlnost (TV film)
1993 Program
1992 Tajemství hřbitova (TV film)
1990 Srdeční záležitost (TV film)
1989 Parent Trap III (TV film)
1988 Ghoulies II
1986 Bojové nasazení

TV seriály

1996 Chameleon (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Bohové lásky (S02E02)
1995 JAG (TV seriál)
Legend (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
Watcher, The (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Lifestories (TV seriál)
The Outsiders (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Buck James (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace