foto

Carlos Santos

  • nar. 1978
    Murcia, Murcia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 El crack Cero
Lo dejo cuando quiera
2018 Miedos
2016 La madriguera
Muž tisíce tváří
Villaviciosa de al lado
2012 Pomerančový med
2011 El perfecto desconocido
2010 A také déšť
2009 Fuga de cerebros
2008 Agenti dementi 2
2007 Agentky v nesnázích
Paseo
2002 To nejlepší naposled
2001 Přízrak univerzity

TV seriály

2016 Lo que escondían sus ojos (TV seriál)
2014 Bienvenidos al Lolita (TV seriál)
Hermanos (TV seriál)
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
El tiempo entre costuras (TV seriál)
Frágiles (TV seriál)
2011 Isabel (TV seriál)
Quién, Los (TV seriál)
2010 Pacovo mužstvo (TV seriál)
El acabose de los tiempos (S09E13)
Patadón y parriba (S09E12)
Ojito avizor (S09E11)
další epizody (13)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
Todos los planes de Lucas Fernández (S08E12)
¡Amor a bocajarro! (S08E11)
Vengo con tres heridas (S08E10)
další epizody (25)
2008 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Contra las cuerdas (S06E14)
Tiroteo nupcial (S06E13)
El novio cadáver (S06E12)
další epizody (27)
2007 Pacovo mužstvo (TV seriál)
La traca final (S04E13)
La ola de calor (S04E12)
Los GAL de San Antonio (S04E11)
další epizody (26)
2006 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Bajo tierra (S02E14)
El código Vicente (S02E13)
Tarde de toros (S02E12)
další epizody (19)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Un lugar en el mundo (S01E08)
El brillo del oropel (S01E07)
El apocalipsis (S01E06)
další epizody (8)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky