foto

Rjúzó Hajaši

  • nar. 29.9.1943
    Tokio, Tokyo, Japonsko
  • zem. 4.6.2014 (70 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Gudžó ikki
1996 Kiri no šigosen
1991 Jo ni mo kimjó na monogatari: Aki no tokubecuhen (TV film)
1985 Takeši-kun Hai!
1983 Cumiki kuzuši

TV seriály

1991 Jo ni mo kimjó na monogatari (TV seriál)
1986 Zoku Takeši-kun Hai! (TV seriál)
1978 Ógon no hibi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky