foto

Barry Andrews

  • nar. 1944
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Gulliver in Lilliput (TV film)
Harry's Game (TV film)
1979 Ffolkes
1977 Špion, který mě miloval
1976 I'm Not Feeling Myself Tonight
1972 Rentadick
1971 Revenge
The Blood on Satan's Claw
1968 Dracula Has Risen from the Grave

TV seriály

1988 London's Burning (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
The Famous Five (TV seriál)
1976 The XYY Man (TV seriál)
1975 Two's Company (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
Kate (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)

Dokumentární

2007 A Matter of Time - a.z.
Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky