foto

Barbara Ewing

  • nar. 1944
    Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mute
2005 Spojeni navždy
1994 Wave of Passion: The Life of Alexandra Kollontai, A (TV film)
1989 Když připluly velryby
1984 Haunters of the Deep
1981 Oko jehly
Strike: The Birth of Solidarity (TV film)
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
1978 Clouds of Glory: The Rime of the Ancient Mariner (TV film)
1975 Ash Tree, The (TV film)
1974 Steven (TV film)
1970 Zúčtování
1968 Dracula Has Risen from the Grave
1967 Torture Garden

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Out of the Blue (TV seriál)
Strašidelné příběhy (TV seriál)
The Vet (TV seriál)
1993 Harry (TV seriál)
September Song (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Brass (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
1977 Hard Times (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Sam (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
1971 The Guardians (TV seriál)
Trial (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1968 The Jazz Age (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2008 Comedy Classics (TV seriál)
2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace