foto

Ewan Hooper

  • nar. 23.10.1935 (82 let)
    Dundee, Tayside, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Sexy botky
2004 In Denial of Murder (TV film)
1989 Síla vůle (TV film)
1988 Napříč jezerem (TV film)
Nejnebezpečnější muž na světě
1987 Personal Services
1984 This Office Life (TV film)
1979 Yesterday's Hero
1970 Julius Caesar
1968 Dracula Has Risen from the Grave
1967 Jak jsem vyhrál válku

TV seriály

2004 Doktor Martin (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1988 Winners and Losers (TV seriál)
1987 Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Moonfleet (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
1980 Hi-de-hi! (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Sanctuary (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
1980 Invaze (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace