foto

Stanislav Vyskočil

  • nar. 25.6.1920
    Praha, Československo
  • zem. 11.4.2004 (83 let)
    Česká Lípa, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Poplach v oblacích
1975 Poslední exil (TV film)
1969 Panenství a kriminál
1947 Siréna
1946 Pancho se žení

TV seriály

1971 Pan Tau (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace