foto

Ernst Meincke

  • nar. 5.1.1942 (78 let)
    Valtice (Feldsberg), Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Rosa Roth - Bin ich tot? (TV film)
2010 Rosa Roth - Das Angebot des Tages (TV film)
Rosa Roth - Notwehr (TV film)
2009 Rosa Roth - Das Mädchen aus Sumy (TV film)
2007 Král Matěj
Ten den přijde (TV film)
2006 Rosa Roth - In guten Händen (TV film)
2005 Kroky k nápravě světa - vyp.
Rosa Roth - Im Namen des Vaters (TV film)
1992 Stilles Land
1988 Jahreswechsel - Zeitenwechsel (TV film)
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
Polizeiruf 110 - Laß mich nicht im Stich (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria - Aus dem siebenjährigen Krieg (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1984 Wie hilft man einem Zauberer (TV film)
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Der kleine Doktor (TV film)
Chirurgus Johann Paul Schroth - Eine Geschichte aus den Anfängen der Charité (TV film)
1980 Radiokiller (TV film)
Vážné hry
1978 Rote Erde (TV film)
1975 Menschenskind, Nikolka (TV film)
1974 ...verdammt, ich bin erwachsen
Das geheimnisvolle Doppelleben des Edgar Fabian (TV film)
Der Untergang der Emma
Johannes Kepler
Okrskář ze Schwanenkietzu (TV film)
1973 Auf dem Flug nach Havanna (TV film)
Das große Fest
Euch werd ich's zeigen
1971 Statečný Osceola
1969 Mlhavá noc
1967 Der Regenbogen (TV film)
Ohrfeige, Die (TV film)
1966 Der arme Konrad (TV film)
1965 Drei Kriege - 3. Teil: In Berlin (TV film)
Heinitzer, Die (TV film)
Manana, Manana (TV film)
1964 Bitter ist der Haß (TV film)

TV seriály

2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Vojna a mír (TV seriál)
2003 Die Drei vom Buschweg (TV seriál)
1996 Ulice Berlína (TV seriál)
Alleingang (S01E04)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1983 Bühne frei (TV seriál)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1968 Geheimkommando Spree (TV seriál)
1967 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Meine Schwester (E07)
1966 Ach, du meine Güte! (TV seriál)
Der Mensch neben dir (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Bummel-Benno (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky