foto

Robert Koszucki

  • nar. 18.7.1977 (43 let)
    Kraków, Województwo małopolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nie zostawiaj mnie
Plan B
2017 Porady na zdrady

TV seriály

2020 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wokaliści (S24E01)
2019 Ślad (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2018 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S08E13)
Episode 12 (S08E12)
Episode 11 (S08E11)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Randka (E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złoty saganek (S13E12)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Bratnia pomoc (S07E11)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Niebezpieczne związki (S09E12)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Niebezpieczny pościg (S02E05)
Głęboka woda (TV seriál)
Pobyt tolerowany (S01E09)
2007 Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Kryminalni (TV seriál)
Eksperyment (S06E08)
Dotyk śmierci (S06E07)
2006 U fryzjera (TV seriál)
Telepatka (E13)
Ład korporacyjny (E12)
Konkurs (E11)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky