foto

Grzegorz Gadziomski

  • nar. 1961

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wojciech Kossak: Olszynka Grochowska
2016 Szkoła uwodzenia Czesława M.
1990 W środku Europy (TV film)

TV seriály

2020 Nieobecni (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2019 Gabinet numer 5 (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 11 (S02E11)
Na sygnale (TV seriál)
Tabletka na wszystko (S07E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zawód zaufania publicznego (S21E08)
2018 Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Oko za oko (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Druga szansa (TV seriál)
Nie jesteś sama (S05E06)
Na sygnale (TV seriál)
Póki śmierć nas nie rozłączy (S06E37)
Trauma (S06E18)
Bieg Patrioty (S06E15)
další epizody (6)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
W rytmie serca (TV seriál)
Epidemia (S01E12)
Nieproszeni goście (S01E09)
Episode 1 (S01E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Szkoła strachu (S10E09)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2015 Mąż czy nie mąż (TV seriál)
Mężczyzna w opałach (E11)
Na sygnale (TV seriál)
Być kobietą (S03E10)
Nowe życie (S03E04)
Za późno (S03E02)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Żart (S12E08)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Lekarze (TV seriál)
Bez powrotu (S03E08)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Ranczo (TV seriál)
Dzieci rewolucji (S06E06)
2011 Instynkt (TV seriál)
Ten pierwszy raz (E05)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (9)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
2006 Fala zbrodni (TV seriál)
Mściciel (S04E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky