foto

Nigel Hastings

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Last Hours of Laura K (TV film)
2013 Hurá na fotbal
2005 The Government Inspector (TV film)
2004 Nejzáhadnější vraždy (TV film)
2003 Velitelka (TV film)
1996 Giving Tongue (TV film)
Prsten (TV film)
1994 Zbraň poslední zkázy (TV film)
Čtyři svatby a jeden pohřeb
1992 Rukojmí
1989 Zmrtvýchvstalý
1988 Hanna's War

TV seriály

2018 Skandál po anglicku (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2017 Pán času (TV seriál)
The Pyramid at the End of the World (S10E07)
2014 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 McCallum (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1993 Calling the Shots (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Vypuzení (E08)
Inspektor Frost (TV seriál)
1989 Bit of a Do, A (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace