foto

Cindy Chupack

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 (Ne)matky

TV seriály

2018 K smrti trapný (TV seriál)
Plus One (S02E02)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
The Unbelievable Power of Believing (S01E08)
Midnight Special (S01E02)
2016 Bude líp (TV seriál)
Future Fever (S01E05)
Rozvod (TV seriál)
Gustav (S01E05)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Disneyland (S03E22)
Hubatá slečinka (S03E13)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Modern Plagues (E08)
Firsts (E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Expresní Vánoce (S03E10)
2009 Cupid (TV seriál)
2008 Puppy Love (TV seriál)
2007 Muži na stromech (TV seriál)
Neštěstí chodí po lidech na horách (S02E05)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
Dámy mají zelenou (S01E07)
2004 Sex ve městě (TV seriál)
Plác (S06E18)
Hlava 38 (S06E15)
2003 Sex ve městě (TV seriál)
Páni, přerušeno (S06E10)
Umět se chytit (S06E08)
Velké očekávání (S06E02)
2002 Sex ve městě (TV seriál)
Miluji komedie (S05E08)
Plus jeden je nejosamělejší číslo (S05E05)
Prvotní hřích (S05E02)
další epizody (4)
2001 Sex ve městě (TV seriál)
Řekni prostě ano (S04E12)
Miláčku, nešišlej (S04E06)
2000 Madigan Men (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Přiznat nebo zatloukat? (S03E12)
Jsme děvky? (S03E06)
Útok na šestistopou ženu (S03E03)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Co je s Robertem? (S04E12)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Vývoj (S02E11)
Sólo pro čekanky (S02E07)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Zaměstnaná žena (S03E22)
Dovolená (S03E21)
1998 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Frank – pirát silnic (S03E02)
Krize středního věku (S02E22)
Moje rodina (S02E14)
1997 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Dárek (S02E09)
Už zase pracuju po večerech (S02E07)
1995 Whole New Ballgame, A (TV seriál)
1993 The Mommies (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 (Ne)matky

TV seriály

2018 K smrti trapný (TV seriál)
Now You See Me, Now You Don't (S02E08)
2008 Puppy Love (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2011 Láska bolí (TV seriál)
Modern Plagues (E08)
Boys to Men (E07)
Too Much Information (E06)
další epizody (8)
2000 Madigan Men (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky