foto

John Reilly

  • nar. 11.11.1936 (83 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Seznam dnů (TV film)
1999 Nukleární armagedon
1994 Cityscrapes: Los Angeles
1986 Touch and Go
1985 Kriminál
1983 Missing Pieces (TV film)
Transakce století
Uncommon Valor (TV film)
1981 Charlie and the Great Balloon Chase (TV film)
Příběh Patricie Nealové (TV film)
1980 Kemp Oskemo
The Secret War of Jackie's Girls (TV film)
1979 Návrat doktorky Laurelové (TV film)
Žena v ringu
1978 Lassie: A New Beginning (TV film)
Secrets of Three Hungry Wives (TV film)
1975 Velký Waldo Pepper

TV seriály

2010 The Bay (TV seriál)
2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
2002 She Spies (TV seriál)
2000 Syn pláže (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Na život a na smrt (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Svatba 2 (S08E32)
Svatba 1 (S08E31)
Nakládačky tety Betty (S08E25)
další epizody (4)
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Den promoce 2 (S07E32)
Den promoce 1 (S07E31)
Týden posledního ročníku (S07E30)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Objeví se a hned zmizí (S06E17)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Maybe This Time (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
1994 Iron Man (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Padlí andělé (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1986 Mr. Sunshine (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Papírové panenky (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Boone (TV seriál)
Hamptons, The (TV seriál)
Ryan's Four (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Madame's Place (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Benson (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Orville Gant (S02E04)
Interlude (S02E03)
Mormon Story (S02E02)
další epizody (4)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Lou Dates Mary (S07E23)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Černý otrapa (S04E12)
1975 Phyllis (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Number 96 (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 Star's Table (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky