foto

Karl Friedrich

  • nar. 7.5.1929 (89 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nejkrásnější den
Schutzpatron. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
2013 Guten Tag, Ramón
Kommissarin Lucas - Bittere Pillen (TV film)
Paradies 505. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
2010 Sau Nummer vier. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
2009 Der Komödienstadel - Der letzte Bär von Bayern (divadelní záznam)
Medvěd na útěku (TV film)
2008 Zwei Zivis zum Knutschen (TV film)
2004 Engelchen flieg (TV film)
Frechheit siegt (TV film)
2003 Zwei Väter einer Tochter
2001 Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
2000 Anatomie
1998 Anwalt Abel - Die Spur des Mädchenmörders (TV film)
Mein Revier
Polizeiruf 110 - Tod und Teufel (TV film)
1997 Eine Herzensangelegenheit (TV film)
Hannah
Sterben ist gesünder
1996 Ein fast perfekter Seitensprung
Tatort - Schattenwelt (TV film)
1995 Hotel Mama (TV film)
Stirb für mich (TV film)
Tod einer Geisel (TV film)
Tödliche Hochzeit (TV film)
1994 Anwalt Abel - Ihr letzter Wille gilt (TV film)
Zwei Brüder (TV film)
1993 Krücke
1992 Der Struppi ist weg
Frau bleibt Frau (TV film)
1991 Hausmänner
Tatort - Die chinesische Methode (TV film)
1990 Abrahams Gold
Froschintrige, Die (TV film)
Wohin die Liebe fällt (TV film)
1989 Follow Me
Liebe, Tod und Eisenbahn (TV film)
Rosse (TV film)
1988 Fifty Fifty
Sing, Vogel, sing! (TV film)
1987 Die selige Edwina Black (divadelní záznam)
Fälscher, Der (TV film)
1986 Zerbrochene Brücken (TV film)
1985 Alte Sünden rosten nicht (TV film)
Finger im Revolverlauf, Der (TV film)
1984 Das Verschwinden der Harmonie (TV film)
Lieber Karl
1983 Herrenjahre (TV film)
Milo Barus, der stärkste Mann der Welt
1982 Ausgestoßen (TV film)
Ein Pariser Abenteuer (TV film)
Tajemný cizinec (TV film)
1981 Bäume ausreißen (TV film)
Mond is nur a nackerte Kugel, Der
Tatort - Nebengeschäfte (TV film)
1979 Fallstudien (TV film)
Führerschein, Der (TV film)
Tatort - Ein Schuß zuviel (TV film)
1978 Das Geld liegt auf der Bank (TV film)
Einmal vor und Revue (TV film)
1977 Der doppelte Moritz (TV film)
1976 Hund im Hirn (TV film)
Hände gut alles gut (TV film)
1975 Halbe Eva, Die (TV film)
1973 Kleiner Mann - was nun? (TV film)
1972 Erbschaft, Die
1970 Friede den Hütten! Krieg den Palästen! (TV film)
1969 Christoph Kolumbus oder Die Entdeckung Amerikas (TV film)
Rotmord (TV film)
1968 Bel Ami (TV film)
Stimme im Glas, Die (TV film)
1967 Das Attentat - Der Tod des Engelbert Dollfuß (TV film)
Der Gürtel (TV film)
Kaum zu glauben - aber amtlich (TV film)
1966 Der Fall Rouger (TV film)
1964 Die Geschichte von Joel Brand (TV film)
Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
Ein Sommernachtstraum (divadelní záznam)
1960 Dame in der schwarzen Robe, Die (TV film)
1959 Ein Walzertraum (TV film)
1956 Liebe, Sommer und Musik
1932 Mieter Schulze gegen alle

TV seriály

2010 Eine Couch für alle (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Aubergers, Die (TV seriál)
Die Camper (TV seriál)
Ein idealer Kandidat (TV seriál)
Maître Da Costa (TV seriál)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1993 Tisch und Bett (TV seriál)
Wie Pech und Schwefel (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Der Geisterwald - Blutbuche und Rabenrache (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
So lebten sie alle Tage (TV seriál)
1983 Vom Webstuhl zur Weltmacht (TV seriál)
Waldheimat (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Gerichtsvollzieher, Der (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
1978 Unternehmen Rentnerkommune (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 D'Artagnan (TV seriál)

Dokumentární

1995 Verbrechen, die Geschichte machten

TV pořady

1997 April-Hailer-Show (TV pořad)
1975 Dr. Muffels Telebrause (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace