foto

Anna Guzik

  • nar. 15.8.1976 (44 let)
    Katowice, Województwo śląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pan T.
2012 Štvanice
2010 Ewa
2009 Kouzelný strom
2008 Usínání
2003 Tělo

TV seriály

2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Matczyne serce (S15E06)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Rodzinny sekret (E04)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Hela w opałach (TV seriál)
Talent nie do opisania (S04E15)
Awaria (S04E14)
Mała dorosła (S04E13)
další epizody (15)
2008 Agentki (TV seriál)
Paparazzi czyli naga prawda (E10)
Sknerus czyli dziwni lokatorzy (E09)
Prymus czyli klin klinem (E08)
další epizody (10)
2007 Hela w opałach (TV seriál)
Wszyscy faceci Heli (S03E14)
Święta, święta (S03E13)
Problemy z Kacprem (S03E12)
další epizody (26)
2006 Hela w opałach (TV seriál)
Mała Miss (S01E15)
Gdy zobaczysz spadającą gwiazdę (S01E14)
Cała Hela (S01E13)
další epizody (15)
Kryminalni (TV seriál)
Wampir (S04E03)
Grabarz (S04E02)
2005 Anioł Stróż (TV seriál)
Piekielny Sylwester (E13)
Klinika samotnych serc (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (15)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Gorączkowa noc (S07E36)
2004 Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
Kuzynka Dorota (S02E01)
2003 Bao-bab, czyli zielono mi (TV seriál)
Punkt G (E12)
Każdy ma swojego kosmitę (E11)
Druga połowa (E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky