foto

Sebastian Łach

  • nar. 29.9.1975 (44 let)
    Kraków, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fascinatrix
2016 Král duchů
2015 Baby Bump

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Formuła (E03)
Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2019 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 11 (S02E11)
2012 Głęboka woda (TV seriál)
Zawód fotoreporter (S01E11)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Przełom (E12)
Do broni (E09)
Braterstwo (E05)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky