foto

Rjó Naitó

  • nar. 22.6.1974 (45 let)
    Ašija, Hyōgo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mušibugjó
Šin Tennis no ódži-sama
2012 Nekogami jaojorozu: Ohanami Ghostbusters
2011 Tennis no ódži-sama: Another Story II – Ano toki no bokura
2009 Tennis no ódži-sama OVA: Another Story – Kako to mirai no Message
The Asylum Session
2008 Death note: Následník (TV film)
Detroit Metal City
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Final
2007 Death Note: R – Genši suru kami (TV film)
Kaede New town
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Semifinal
2006 Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen
2005 Majokko Tsukune-chan
2004 Kakurenbo
2002 Gakuentoši Varanoir: Kingdom of Chaos The Universe
Yokohama kaidashi kikō - Quiet Country Cafe
2001 Gekijōban Di Gi Charat: Hoshi no tabi
Good Morning Call
2000 Di Gi Charat Summer Special

TV seriály

2018 Nobunaga no šinobi: Anegawa Išijama hen (TV seriál)
2017 Puripuri Čí-čan!! (TV seriál)
2016 Kumamiko: Girl Meets Bear (TV seriál)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
DD hokuto no ken 2: Ičigo adži+ (TV seriál)
2013 Kill La Kill (TV seriál)
2012 Nacume júdžinčó ši (TV seriál)
Smile Precure! (TV seriál)
Učú kjódai (TV seriál)
2011 Monsuno (TV seriál)
Nekogami jaojorozu (TV seriál)
2010 Heartcatch Precure! (TV seriál)
Masuda Kósuke gekidžó gag manga bijori + (TV seriál)
2009 GA: Geidžucuka Art Design Class (TV seriál)
2008 Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Masuda Kósuke gekidžó: Gag manga bijori 3 (TV seriál)
Mission-E (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
2007 Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
2006 Bokura ga ita (TV seriál)
Kateikjó Hitman Reborn! (TV seriál)
Mamotte! Lollipop (TV seriál)
Masuda Kósuke gekidžó: Gag manga bijori 2 (TV seriál)
2005 Capeta (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Ginga densetsu Weed (TV seriál)
Gunparade Orchestra (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
Masuda Kósuke gekidžó: Gag manga bijori (TV seriál)
Mušiši (TV seriál)
Sugar Sugar Rune (TV seriál)
Suzuka (TV seriál)
2003 Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Maburaho (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
Sakigake!! Cromartie kókó (TV seriál)
2002 Bomberman Jetters (TV seriál)
Whistle! (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
2001 Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2000 Transformer: Car Robot (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! (TV seriál)
1999 Chou Hatsumei Boy Kanipan (TV seriál)
Corrector Yui (TV seriál)
Di Gi Charat (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Medarot (TV seriál)
1998 Odžarumaru (TV seriál)
Sexy Commando gaiden: Sugoi jo!! Masaru-san (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Kodomo no omoča (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky