foto

Oleh Moskalenko

  • nar. 11.8.1989 (29 let)
    Żagań, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dyke pole
2014 Hledání

TV seriály

2018 Akvareli (TV seriál)
Obman (TV seriál)
2017 Nevypravni (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace