foto

David Kohan

  • nar. 16.4.1964 (55 let)
    New York City, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Will a Grace (TV seriál)
Epizoda 18 (S11E18)
Epizoda 17 (S11E17)
Epizoda 16 (S11E16)
další epizody (28)
2018 Will a Grace (TV seriál)
Anchor Away (S10E08)
So Long, Division (S10E07)
Kid 'n Play (S10E06)
další epizody (17)
2017 Will a Grace (TV seriál)
A Gay Olde Christmas (S09E07)
Rosario's Quinceanera (S09E06)
How to Succeed in Business Without Really Crying (S09E05)
další epizody (7)
2015 Clipped (TV seriál)
2012 Parťáci (TV seriál)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
2006 Four Kings (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Finále 2/2 (S08E24)
Finále 1/2 (S08E23)
Co se vlastně stalo s Baby Gin? (S08E22)
další epizody (15)
2005 Dvojčata (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Teplé svátky vánoční (S08E09)
Ožehavé situace (S08E08)
Zachraňte tučňáky (S08E07)
další epizody (21)
2004 Will a Grace (TV seriál)
Střepy přinášejí štěstí (S07E12)
Perfektní Díkuvzdání 2/2 (S07E11)
Perfektní Díkuvzdání 1/2 (S07E10)
další epizody (26)
2003 Will a Grace (TV seriál)
Fanoušci (S06E10)
Karen versus Candice (S06E09)
Paní učitelce s láskou (S06E08)
další epizody (23)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Koleda, koleda (S05E11)
Konec líbánek (S05E10)
Poněkud zvláštní svatba 2/2 (S05E09)
další epizody (26)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Vánoční snahy (S04E12)
Plány nejen obchodní (S04E11)
Antirodinné svátky II. (S04E10)
další epizody (24)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Will a Grace na svatbě (S03E10)
Three's a Crowd, Six is a Freak Show (S03E09)
Takoví jsme byli (S03E08)
další epizody (25)
1999 Will a Grace (TV seriál)
Život není žádná olivová zahrada (S02E09)
Cena za zaměstnání (S02E08)
Sex, lži a svátky (S02E07)
další epizody (22)
1998 Will a Grace (TV seriál)
Pravda o Willovi a psech (S01E09)
Realita (S01E08)
Will versus vůle (S01E07)
další epizody (9)
1996 Boston Common (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Will a Grace (TV seriál)
It's a Family Affair (S09E16)
The Wedding (S09E10)
2017 Will a Grace (TV seriál)
11 Years Later (S09E01)
2015 Clipped (TV seriál)
2012 Parťáci (TV seriál)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
2006 Four Kings (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Finále 2/2 (S08E24)
Finále 1/2 (S08E23)
2005 Dvojčata (TV seriál)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Cesta za nesplněným snem (S04E25)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Synové a milenci (S03E22)
Bratři, jak se nepatří (S03E13)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Komu patří Ben? II. (S02E24)
Komu patří Ben? I. (S02E23)
Polibek (S02E14)
1999 Will a Grace (TV seriál)
Cena za zaměstnání (S02E08)
Hádej, kdo nepřijde na večeři (S02E01)
Velký bratr II. (S01E15)
další epizody (4)
1998 Will a Grace (TV seriál)
Pravda o Willovi a psech (S01E09)
Harlinův nový byt (S01E04)
Případ pro cvokaře (S01E03)
další epizody (5)
1996 Boston Common (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1993 Good Advice (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Poker (S06E18)
1992 Dennis Miller Show, The (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace