foto

Dan Dworkin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Star Trek: Discovery (TV seriál)
If Memory Serves (S02E08)
Of Kings and Prophets (TV seriál)
Beasts of the Reeds (E04)
2018 The Crossing (TV seriál)
These Are the Names (E11)
A Shadow Out of Time (E02)
Pilot (E01)
2015 Scream (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Tým Škorpion (TV seriál)
Young Hearts Spark Fire (S01E19)
2014 Matador (TV seriál)
2013 Pomsta (TV seriál)
Victory (S02E17)
Sabotáž (S02E11)
2012 Pomsta (TV seriál)
Intuice (S02E04)
Odkaz (S01E20)
Pochyby (S01E17)
další epizody (4)
2011 Pomsta (TV seriál)
Intriky (S01E06)
2010 Událost (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
I Did Kill You, Didn't I? (E15)
We're All Adults (E11)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
You Lost Me with the Cinderblock (E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vraždy na zakázku (S05E03)
Usmrcení na silnici (S04E23)
Mrazivé uspokojení (S04E14)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vzpomínka (S04E07)
Vykupitel (S04E02)
Tabula Rasa (S03E19)
další epizody (4)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Děti temnoty (S03E04)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Rudá záře (S02E08)
Pozdní návraty (S01E19)
2003 Dragnet (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Scream (TV seriál)
Endgame (S03E06)
Blindspots (S03E05)
Ports in the Storm (S03E04)
další epizody (6)
2018 The Crossing (TV seriál)
These Are the Names (E11)
The Androcles Option (E10)
Hope Smiles from the Threshold (E09)
další epizody (11)
2016 Scream (TV seriál)
Halloween Special (S02E13)
When a Stranger Calls (S02E12)
Heavenly Creatures (S02E11)
další epizody (13)
2015 Scream (TV seriál)
Revelations (S01E10)
The Dance (S01E09)
Ghosts (S01E08)
další epizody (10)
2014 Matador (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace