foto

Doug Spinuzza

  • nar. 21.1.1967 (53 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Pluto Nash
Road to Perdition
2001 Pravá blondýnka
2000 The Amati Girls
1999 Instinkt
1998 Sbohem, lásko!
Vyjednavač
1996 Albino Alligator
Chuť strachu
1995 Vodní svět
1994 Zbožňuju trable

TV seriály

2016 Lopez (TV seriál)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Dvě svatby (S07E15)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Duch mého dítěte (S05E18)
Sabotáž (S05E12)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Krev na stopách (S04E15)
2006 Jericho (TV seriál)
Long Live the Mayor (S01E07)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Dobrovolníci (S01E16)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Prášek (S01E02)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Hamburgry hněvu (S05E09)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky