foto

Georgij Povolockij

  • nar. 26.6.1973 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dyke pole
2017 Světka
2016 Sluga naroda 2
Volyň
2012 Džungli
Eto moja sobaka (TV film)
2009 Dorogije moji děti
Pistolet Stradivari
2008 Bezumnyj nojabr
Glupaja zvezda (TV film)
Ot tjurmy i ot sumy (TV film)
Papírový voják
Černoje platě (TV film)
2007 God Zolotoj rybki
Tak ně byvajet (TV film)
Znak sudby (TV film)
1995 Gelli i Nok

TV seriály

2017 Puť skvoz sněga (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
The Past Is Yet to Come (TV seriál)
2015 Sluha narodu (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Pereletnyje pticy (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Válka zločinců (S01E07)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Jaščik Pandory (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Jarosť (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Místo činu: Berlín (TV seriál)
Alles hat seine Zeit (E10)
Du bekommst, was dir zusteht (E09)
Wer Angst hat, verliert (E07)
další epizody (8)
Svaty 4 (TV seriál)
Černé ovce (TV seriál)
2009 Pobednyj vetěr, jasnyj děň (TV seriál)
Pravila ugona (TV seriál)
Pravo na pomilovanije (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
Třetí možnost není (TV seriál)
2006 Situacija 202 (TV seriál)
Sjostry po krovi (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2000 Děň rožděnija Buržuja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace