foto

Jumi Učijama

  • nar. 30.10.1987 (31 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Laidbackers
2018 Asagao to Kase-san.
Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu – Memory Snow
2017 Gekidžóban Mahóka kókó no rettósei: Hoši o jobu šódžo
Gekidžóban sóšuhen Overlord: Fušiša no ó
Gekidžóban sóšuhen Overlord: Šikkoku no eijú
2016 Bakuon!!
Kin'iro Mosaic: Pretty Days
Nisekoi:
2015 Aoki hagane no Arpeggio: Ars Nova DC
Gekidžóban Aoki hagane no arpeggio: Ars Nova – Cadenza
2014 Chain Chronicle: Short Animation
Nisekoi
School of Monsters (TV film)
Suisei no Gargantia: Meguru kóro, haruka
2013 Aura
Eiga DokiDoki! Precure: Mana kekkon!!? Mirai ni cunagu kibó no dress
Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
Hana-saku iroha: Home Sweet Home
Ró Kjú Bu!: Tomoka no Ičigo sunday
Suki tte iina jo.
2012 A Channel +Smile
Ao no Exorcist: Gekidžóban
Arata-naru sekai
Nogizaka Haruka no himicu: Finale
Širanpuri (TV film)
2011 Plastic nésan
Queen's Blade

TV seriály

2019 Bermuda Triangle: Colorful Pastorale (TV seriál)
Granbelm (TV seriál)
Isekai Quartet (TV seriál)
Kakegurui XX (TV seriál)
Kengan Ašura (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Pastel Memories (TV seriál)
2018 Bakucuri Bar Hunter (TV seriál)
Grancrest senki (TV seriál)
Nanacu no bitoku (TV seriál)
Overlord III (TV seriál)
Todži no miko (TV seriál)
2017 Battle Girl High School (TV seriál)
Hóseki no kuni (TV seriál)
Júki Júna wa júša de aru: Júša no šó (TV seriál)
Kabukibu! (TV seriál)
Overlord II (TV seriál)
Schoolgirl Strikers: Animation Channel (TV seriál)
Sin: Nanacu no taizai (TV seriál)
2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Arslan senki: Fúdžin ranbu (TV seriál)
Bakuon!! (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Digimon Universe: Appli Monsters (TV seriál)
Mahó šódžo ikusei keikaku (TV seriál)
Netoge no jome wa onnanoko dža nai to omotta? (TV seriál)
Nidži'iro Days (TV seriál)
Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu (TV seriál)
Saidžaku muhai no Bahamut (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Servamp (TV seriál)
Učú neko: Mardock no bóken (TV seriál)
ViVid Strike! (TV seriál)
2015 Arslan senki (TV seriál)
Denpa kjóši (TV seriál)
Džunkecu no Maria (TV seriál)
Gakusen toši Asterisk (TV seriál)
Hello!! Kin'iro Mosaic (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
Kjókai no Rinne (TV seriál)
Lance N' Masques (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha ViVid (TV seriál)
Nisekoi: (TV seriál)
Overlord (TV seriál)
Starmju (TV seriál)
Valkyrie Drive: Mermaid (TV seriál)
Wooser no sono higurashi mugen hen (TV seriál)
2014 Akuma no Riddle (TV seriál)
Buddy Complex (TV seriál)
Buddy Complex: Kankecu hen – Ano sora ni kaeru mirai de (TV seriál)
Cross Ange: Tenshi to ryū no Rondo (TV seriál)
Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Gokukoku no Brynhildr (TV seriál)
Júki Júna wa júša de aru (TV seriál)
Kamigami no asobi (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Nisekoi (TV seriál)
Nobunaga the Fool (TV seriál)
Rjúgadžó Nanana no maizókin (TV seriál)
Sabagebu! (TV seriál)
Sabagebu! OVA Special Mission (TV seriál)
Selector Infected Wixoss (TV seriál)
Toaru hikúši e no koiuta (TV seriál)
Tokyo Ghoul (TV seriál)
2013 AKB0048 Next Stage (TV seriál)
Aiura (TV seriál)
Aoki hagane no Arpeggio: Ars Nova (TV seriál)
Boku wa tomodači ga sukunai: NEXT (TV seriál)
D.C.III: Da Capo III (TV seriál)
Dansai bunri no Crime Edge (TV seriál)
Dia no Ace (TV seriál)
Dokidoki! Precure (TV seriál)
Genšiken nidaime (TV seriál)
Hataraku maó-sama! (TV seriál)
Hentai ódži to warawanai neko. (TV seriál)
Kin'iro Mosaic (TV seriál)
Kotoura-san (TV seriál)
Love Live! School Idol Project (TV seriál)
Minami-ke: Tadaima (TV seriál)
Ró kjú bu! SS (TV seriál)
Sen'jú. (TV seriál)
Sen'jú. Dai 2 ki (TV seriál)
Strike the Blood (TV seriál)
Suisei no Gargantia (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun S (TV seriál)
Walkure Romanze (TV seriál)
Zettai bóei Leviathan (TV seriál)
2012 Amagami SS+ (TV seriál)
Area no kiši (TV seriál)
Binbógami ga! (TV seriál)
Black Rock Shooter (TV seriál)
Btooom! (TV seriál)
Code: Breaker (TV seriál)
Džoširaku (TV seriál)
Eureka Seven Ao (TV seriál)
Hagure júša no Aesthetica (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
Kimi to Boku. 2 (TV seriál)
Kuromadžo-san ga tóru!! (TV seriál)
Medaka Box: Abnormal (TV seriál)
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse (TV seriál)
Robotics;Notes (TV seriál)
Saki: Ačigahen – Episode of Side-A (TV seriál)
Sakurasó no pet na kanodžo (TV seriál)
Sankarea (TV seriál)
Suki tte iina jo. (TV seriál)
Zecuen no Tempest: The Civilization Blaster (TV seriál)
Širokuma Café (TV seriál)
2011 A Channel: The Animation (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
Kimi to boku. (TV seriál)
Ró kjú bu! (TV seriál)
Sekai-ichi hatsukoi 2 (TV seriál)
Tamajura: Hitotose (TV seriál)
The Idolm@ster (TV seriál)
Usagi Drop (TV seriál)
Working'!! (TV seriál)
2010 Bakuman. (TV seriál)
Šinrjaku! Ika musume (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Host

TV seriály

2011 Ao no Exorcist (TV seriál)

TV pořady

2015 Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace