foto

Barbara Kurzaj

  • nar. 26.12.1975 (45 let)
    Kraków, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Maryjki
Najmro. Kocha, kradnie, szanuje
2019 Corpus Christi
Dzień czekolady
2018 Zábava, zábava
2016 Bůh v Krakově
2014 Kebab a horoskop
2011 Maraton tańca
2009 Generał - zamach na Gibraltarze
2001 Inferno (TV film)
2000 Enduro Bojz

TV seriály

2020 Król (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Królestwo kobiet (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
Szadź (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2019 Szóstka (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (5)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (5)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Opętanie (S09E12)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Matczyne serce (S15E06)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Nie jesteś sama (S18E17)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć dziewczyny (S04E12)
Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Terapia rodzinna (S02E08)
List z daleka (S02E01)
2012 Paradoks (TV seriál)
Tajemnica spowiedzi (E04)
Głęboka woda (TV seriál)
Coraz jaśniej (S01E13)
Zawód fotoreporter (S01E11)
Rola życia (S01E07)
další epizody (6)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wróżby (S07E11)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Kultowy Nauczyciel (S01E03)
Powrót (S01E02)
Wielka Woda (S01E01)
2010 Blondynka (TV seriál)
Ósmy kolor tęczy (S01E13)
Szczęście na raty (S01E12)
Przyjaciółki są jak bimber (S01E11)
další epizody (5)
Ratownicy (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Spa (S03E01)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Róża (S01E05)
Obcy (S01E01)
Glina (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Ekipa (TV seriál)
Cena życia (E13)
Powołanie (E12)
Tak mówi premier (E11)
další epizody (9)
2006 Królowie śródmieścia (TV seriál)
Kobiety na tle miasta (E07)
Miłosne igraszki (E06)
Zakochana policjantka (E05)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Oficer (TV seriál)
Zdrada (E10)
Maszeruj albo giń (E07)

Dokumentární

2009 Generał (TV seriál)
Kurier z Polski (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky