foto

Carlos Corona

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gringo: Zelená pilule
2016 El Tamaño Si Importa
2014 Canon - fidelidad al límite
Cantinflas
El Crimen del Cacaro Gumaro
2008 Violanchelo

TV seriály

2013 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
2011 Encanto del Aguila, El (TV seriál)
2010 Aparicio, Las (TV seriál)
2008 Věznice Capadocia (TV seriál)
2006 Marina (TV seriál)
2005 Plateados, Los (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace