foto

Anton Momot

  • nar. 12.10.1990 (30 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bratrstvo
Sojuz spasenija
2018 Pár
2017 Gogol: Začátek (TV film)
2014 Kuchňa v Pariže

TV seriály

2019 Triada (TV seriál)
2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Razvedka bojem (E08)
Krylja Imperii (TV seriál)
Slepyje (E06)
Trockij (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Na krugi svoja (E10)
Častnaja sobstvennosť (E09)
Poslednij zajezd (E08)
další epizody (9)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Semejnyje cennosti (S01E28)
2014 Getěry majora Sokolova (TV seriál)
Obmen (TV seriál)
Poiski ulik (TV seriál)
Prosti meňa, mama (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Bez sroka davnosti (E05)
Litějnyj (TV seriál)
Inkassacija (S08E03)
2013 Komanda (TV seriál)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Šef (TV seriál)
Arest (S02E29)
PPS (TV seriál)
Zarplata (S02E03)
Čužoj rajon (TV seriál)
Zlosť (S03E06)
2012 Kuchňa (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Svědek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky