foto

Katherine Squire

  • nar. 9.3.1903
    Defiance, Ohio, USA
  • zem. 29.3.1995 (92 let)
    Lake Hill, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Když Harry potkal Sally
1975 Eric (TV film)
1973 Blade
Lolly-Madonna XXX
1971 Dvouproudá asfaltka
1969 This Savage Land (TV film)
1966 Jízda v bouři
1962 Devil's Children, The - a.z.
Dny vína a růží
1960 Song Without End
Studs Lonigan
The Closing Door (TV film)
1959 Příběh z titulní strany
1958 Jack the Ripper (TV film) - a.z.

TV seriály

1974 Apple's Way (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1966 The Road West (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Tom Ewell Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Markham (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
The Veil (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Justice (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
Valiant Lady (TV seriál)
1952 CBS Television Workshop (TV seriál)
Mister Peepers (TV seriál)
The Gulf Playhouse (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Search for Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky